Hades

''Nădăjduim în Noi că vom fi ce am fost, şi mai mult decât atâta, vom plăti tot pe tocmai. A scrie mai mult nu ni-a dat vremea.''

FELICITARI PENTRU MIHAELA, CASTIGATOAREA CONCURSULUI FOLK ! ! ! :336221784:

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Hades » ZUZULAND » Jocuri interactive » Gaseste greseala!

Gaseste greseala!

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Gaseste greseala! la data de Dum Dec 27, 2015 6:35 am

Admin

avatar
Admin
Acest joc presupune ca un user sa posteze cuvinte uzuale, sintagme, propozitii, fraze, nume comune, nume proprii, citate, cugetari, titluri de filme, de carti, evenimente istorice importante, distorsionand sensul lor prin introducerea unei greseli in mod intentionat. Apoi, ii va da urmatorului si un mic indiciu referitor la domeniul de care este legata postarea. Urmatorul user trebuie sa gaseasca greseala din postarea anterioara, iar la randul lui sa-i lase urmatorului o postare in care, bineinteles, a strecurat in prealabil o greseala.
EXEMPLE:
Fanel Nicolita (fotbal) – corect este Banel Nicolita; Un fluture pe vampa (teatru) – corect este Un fluture pe lampa; Zbor deasupra unui cuib de buci (film) – corect este Zbor deasupra unui cuib de cuci; Madama cu camelii (roman) – corect este Dama cu camelii; Impactul de la Varsovia (politica militara) - corect este Pactul de la Varsovia.
FOARTE IMPORTANT !!
Tot ceea ce se posteaza in contextul acestui joc, trebuie sa aiba un caracter de notorietate sau, daca vreti, sa fie elemente cu caracter de cultura generala. Succes !
________________________________________________


Capra cu trei diezi  (poveste)

Vezi profilul utilizatorului http://hades.forumer.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum