Hades

''Nădăjduim în Noi că vom fi ce am fost, şi mai mult decât atâta, vom plăti tot pe tocmai. A scrie mai mult nu ni-a dat vremea.''

FELICITARI PENTRU MIHAELA, CASTIGATOAREA CONCURSULUI FOLK ! ! ! :336221784:

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Hades » EXPLORATORIUM » Paranormal - Astrologie » Descoperire arheologică incredibilă

Descoperire arheologică incredibilă

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Descoperire arheologică incredibilă la data de Dum Dec 27, 2015 8:44 am

Descoperire arheologică incredibilă în Iran, ţinută în secret timp de 7 ani: au fost găsite sarcofagele a 3 regi extratereştri Anuunaki, care aveau corpurile intacte! Alături de ele, au mai fost descoperite şi o mulţime de cărţi misterioase!Conform unui videoclip de pe YouTube, în Iran s-ar fi făcut o descoperire arheologică excepţională, ascunsă însă de ochii presei. Astfel, arheologii iranieni ar fi găsit 3 sarcofage aparţinând speciei de extratereştri Anunnaki; nu departe de sarcofage, s-ar mai fi descoperit un oraş subpământean şi o mulţime de cărţi misterioase.
Într-unul din sarcofage s-au găsit 5 cărţi, precum şi o hartă misterioasă, despre care se spune că ar conţine informaţii de strictă confidenţialitate. Despre cărţi, se crede că acestea ar conţine informaţii nu doar despre cultura şi istoria oamenilor de pe Pământ, dar şi despre tehnologia folosită de strămoşii noştri.
În descrierea de pe YouTube putem citi următoarele:
Descoperire de excepţie! 3 morminte Anunnaki, vechi de 12.000 de ani, având corpurile complet intacte, au fost găsite în Iran. Aceasta descoperire a avut loc în primăvara anului 2008, iar dacă știm ce s-a întâmplat se datorează mass-media ruse. Acest lucru se întâmplă în Iran, o țară destul de izolată pentru lumea occidentală, dar care are relații bune cu Rusia.
Deși această descoperire a fost ascunsă până astăzi, în 2015, am reușit să aflăm ceea ce a publicat presa rusă (mulţumită lui Google Translator), şi anume faptul că descoperirea a fost făcută întâmplător, atunci când se săpa solul pentru a construi fundaţia unei case. Apoi, a fost găsită o încăpere care conținea trei sicrie, și după săpături mai adânci, a ieşit la suprafaţă rămășițele unei civilizații antice și ruinele unui oraș. După stratul în care au fost găsite, dar şi după artefactele din interior, arheologii au stabilit că monumentul și orașul au fost construite cândva între 10 000 și 12 000 de ani în urmă. După publicarea unor informaţii în presă, autoritățile iraniene au anunţat că ruinele au o vârstă de doar 850 de ani vechime, care, evident, nu corespunde situației de fapt și este, din nou, o minciună oficială.

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum